Kaipa itä pitäisi vähän kasvattamisestakin ajatuksia jakaa?

Kotona on vielä O-pentueesta lilapoika. Se saisi jo kyllä muuttaa omaan kotiinsa sen verran rasittava tapaus se on.;) Koko ajan sylissä ja kehraamässä. Äitinsä poika. Onhan sille jo koti, mutta kun ovat reissussa ja tekevät remonttia eivätkä halua pentua siihen sekaan. Hyvähän se onkin että ajattelee noin.

Viimeisimmät pentueet kyllä verottivat tätä kasvattajaa ja päätinkin jo että pidän kunnon tauon ennen seuraavia pentuja. Kummasti kuitenkin huomaan suunnittelevani tyttöjen astutuksia.

Veeralle löytyi hyvä kolli. Tosin ranskasta ja ihan helevetin kallis olisi. Kovasti se kuitenkin kiinnostaisi ja pidän sitä kuitenkin ykkös vaihtoehtona. Kaipa sitä sitten käytän jos ei nyt parempaakaan eteen tule. Tarkoituksena on kuitenkin löytää hyvä ja mahdollisimman "outcross" vaihtoehto, joten yritän päästä suomen rajojen ulkopuolelle.

Innolla odotan myös Helmin astutuksen tulosta. Tulisikohan se nyt kantavaksi. Ensi viikolla sen pitäisi selvitä ja jos on vähääkään raskausmerkkejä niin tätyy sitten ultrata se. Mua kyllä harmittaa kovasti jos en sitä saa enää kantavaksi ja Siirin linja katkeaa. Haluisin niin kovasti Helmiltä jälkeläisen kasvatukseen. No, katsotaan nyt ensi viikkoon vielä ennenkuin heitetään kirvestä järveen.

Tässä vielä muutama kuva vielä täällä olevasta pennusta ja Veetistä. Ovat todella hyviä ystäviä ja pentu rakastaa Veetin rajuan käsittelyä.
892780.jpg

892781.jpg

892783.jpg