Tautikierre meillä vaan jatkuu ja jatkuu. Juuri kun oltiin toivuttu vatsataudista niin Veetille pärähti 39,3 kuume. Seuraavana päivänä mentiin sitten terveyskeskukseen näytille, mutta koska Veeti oli hyväkuntoinen eikä mitää esimerkiksi korvatulehdukseen liittyvää löytynyt, niin jatkettiin kotona.

Sunnuntai-iltana Veetillä oli enää 37,4 kuumetta ja olin aika helpottunut, mutta aamulla Veetin selkä oli aivan täynnä punaisia näppyjä ja pelästyin aika lailla. Näpyt lisääntyivät ihan silmissä ja kohta koko poika oli aivan täynnä punaista ihottumaa. Ei muuta kuin kone auki ja etsimään oikeaa sairautta. Vauvarokko! Oireet sopivat kuin nakutettu siihen. Alle 2-vuotiaiden tauti, nostaa korkean kuumeen 3-5 vuorokaudeksi ja kuumeen laskiessa ilmestyy pienitäpläinen ihottuma joka vähitellen peittää koko kehon ja häviää parin vuorokauden sisällä.

Nyt näyttää että sairastelut on tältä erää sairastettu ja Veetinkin ihottuma vähenee kokoajan. Uskaltauduin itsekin eilen jo jumpalle ja että se teki hyvää. Rääkätä itsensä täysin vomattomaksi.