Olipas taas näyttelyreissu. Huh huh! Olen edelleen aivan poikki. Kyllä nuo ulkomaan reissut ovat raskaita, todella raskaita. No nyt ei tarvitse ennen helmikuuta lähteä ulkomaille ainakaan kissojen kanssa.

Itse näyttely meni hyvin. Ihan sellaista hirveää menestystä ei tullut mutta kaikki mitä haettiin. Jälleen kerran suurimmasta menestyksestä vastasi Marina, joka lauantaina voitti kaikki kolme kilpailijaansa ja sai sertin. Marina oli myös ylivoimaisesti värin paras voittaen paljon vanhoja upeita birmoja. TP-valinnoissa vastassa olikin sitten Konna joten en odottanut mitään. Yllätys oli suuri kun muut kissat oli tiputettu pois ja jäljellä oli enää Marina ja Konna. Tietysti tuomari valitsi lopulta Konnan, mutta sanoi että kunhan Marina vielä aikuistuu niin menee Konnan ohi. Tuo oli jo todellinen kohteliaisuus koska Konna kuitenkin on suomen voittokkaimpia kissoja.

Sunnuntaina Marina myös voitti luokkansa, 4 kilpailijaa ja sai sertin ja oli taas Värin paras. TP-valinnoissa oli vastassa lauantain BIS-naaras, joten odotukset eivät todellakaan olleet korkealla. Odotetusti Marina hävisikin tuolle naaraalle joka sitten olikin Best In Show. Itse en nähnyt kissassa mitään erityistä kauneutta, mutta kaipa se sitten on kaunis kun on pärjännyt niin kovin hyvin. Kissa on nimeltään Just Catnap's Alma Snowflake. Kyseessä on nelosryhmän norski.
Tällainen katti:
Alma_the-cats2.jpg

Veera sai sertinsä molempina päivinä, eli valmistui Championiksi lauantaina ja sai ensimmäisen CACIBinsa sunnuntaina. TP-valintoihin ei ollut asiaa ja tuomarit kehottivatkin jättämään Veeraa tauolle, on kuulemma niin kesken vielä. Ni kunhan neiti valmistuu International Champpioniksi toivottavasti Forssassa, niin sitten olisi pennutustauon paikka.

Dumbolla ei ollut luokkakilpailua kumpanakaan päivänä ja se sai luonnollisesti sertinsä. Lauantaina kastraateista saatiin Värin paraskin valittua ja se meni selkeästi Dumbolle. Tp-valinnoissa Dumbo hävisi upealle Summerday's Olivia On my Mindille. Siinä on niin K A U N I S kissa vaikka en tabby-birmojen ystävä olekaan. Sunnuntaina ei värin parasta valittu, mutta Dumbo olikin tuomarin ainoa naaras kastraatti ja meni paneeliin, siellä ei odotetusti tullut menestystä.

olivia_20031214_093.jpg

Joka tapauksessa hieno näyttely ja tärkeintähän ovat nuo sertit, kaikki muu on ekstraa.