Voi argh! Meillä on sairastettu perjantaista saakka. Silloin Veeti oksensi aamupalansa keittiön pöydälle ja siitä se sitten lähti. Parin tunnin päästä pikku herralla oli jo 39,2 kuumetta ja vatsa ihan vetellä. Kaikki mitä sisälle laittoi tuli jommasta kummasta päästä heti ulos. Hirvittää kun tuollainen pieni on noin kipeä.

Lauantai.sunnuntai välisenä yönä heräsin itse kamalaan vatsakipuun. Aamulla oli jo kuume noussut ja vessan pönttöä piti käydä tervehtimässä säännöllisin väliajoin. Mietin vain kuinka kamalaa vuoden ikäisellä Veetillä oli taudin kourissa, onneksi se oli jo parempi, ei kuumetta ei oksentelua, ainoastaan vesiripuli.

Maanantaiaamuna heräsin viiden aikaan kun molemmat pojat huusivat kuin syötävät. Omista tuskistani huolimatta ryntäsin lasten huoneeseen ja samassa Ville jo oksensi sänkyynsä. Siinä sitten siivoilin ja kävin välillä itse tyhjennyksellä. Onneksi Teemu otti pekkasen töistä, en olisi ikipäivänä selvinnyt hengissä kotona. kaksi sairasta lasta ja itse myös kuumeessa ja oksennustaudissa.

Tiistaina alkoi kunto onneksi kohenemaan ja pääsin jo hyvin sängystä ylös. Teemukin meni siis töihin ja selvisin loistavasti heikosta kunnostani huolimatta. Veeti oli jo kunnossa mutta Ville raukalla olo vain paheni.

Tänään torstaina minulla ja Veetillä tauti on vain muisto, mutta Ville vielä on sekaisin. Toivottavasti viikonloppuun mennessä on jo kunnossa ja päästään mökistä vähän tuulettumaan koko poppoo.