Kaikki minut tuntevat tietävät että olen aivan kahjona kissanäyttelyihin. No ensi viikonloppuna pääsen taas näyttelyyn. Porvoo kutsuu ja mukaan lähtevät Veera ensimmäistä kertaa avoimeen ja Marina viimeistä kertaa nuoriin. Nitrokin on ilmoitettu sunnuntaille, kilpailee vielä pennuissa.

Ei tuossa Porvoossa mitään, mutta sitä seuraavana viikonloppuna lähdetään ruotsiin näyttelyreissulle. Mä en ole ollut aikoihin ulkomailla enkä malta pysyä nahoissani että pääsen reissuun. Matkaseurakin on vielä erittäin mieluista. Reissuun lähtee Marina hakemaan ensimmäisiä avoimen sertejä, Veera valmistumaan Championiksi ja toivottavasti saa ensimmäisen CACIBinsa. Lisäksi karvaperse-Dumbo lähtee mukaan hakemaan viimeisiä ulkomaisia sertejään. Jos vain yksi CAPE tulisi, niin rouvan ei enää tarvitse lähteä ulkomaille vaan voisi sitten valmistua suomalaisillä serteillä kastraattien korkeimpaan arvoon eli Eurooppa Premioriksi.

Kissanäyttelyistä ja niiden termeistä löytyy lisää infia Kissaliiton sivuilta ja ensi viikonlopun Porvoonnäyttelystä Alfa-Felisin kotisivuilta. Tervetuloa vaan katsomaan kissoja!

Laitetaan vielä kuva Lillasta, joka alkaa olla jo näyttelykunnossa ja on lähdössä lokakuussa Marinan kanssa maailman näyttelyyn Slovakiaan! Itse en pääse matkaan, mutta Marinan toinen omistaja Kati on lähdössä ja lupasi ottaa Lillankin mukaansa.
930864.jpg